Mit vogntog, som vist på www.campingferie.dk 28.07.17

Her kommer del 3 af mit vogntog.

Vogntoget er indsendt af Jørgen Asmussen.

Min campingtrækker:

Min bil er en Suzuki Grand Vitara van, 2,0 benzin fra 2003. Bilen må trække 1800 kg. Jeg kører med baghjulstræk, men kan tilkoble fire-hjulstræk efter behov.

Min campingvogn:

Min campingvogn er en Fendt Platin 550 TG fra 2001 med en egenvægt på 1250 kg og en totalvægt på 1600 kg. Jeg har den dog nedvejet til 1500 kg.

Mine feriemål:

Jeg har været fastligger i 22 år, men efter at jeg blev alene har jeg ændret dette til at jeg nu kører en tur til et sted i Danmark, som jeg finder frem til via brochurer, landkort og i høj grad internettet.

Jeg kan godt lide at køre ud til et sted, og derfra bevæge mig ud i omgivelserne for at se på naturen og også forskellige seværdigheder. Jeg planlægger min tur dagen i forvejen ud fra nogle ting, jeg synes er interessante at se og så kører jeg hovedsageligt på små veje – også på hullede grusveje – og jeg kører med både kort og GPS som hjælp. Jeg fortæller om mine ture i tekst og billeder på min hjemmeside www.asmussen-camping.dk, som jeg oprettede i slutningen af april i år, så jeg er ikke ajour med alle mine ture endnu.

Mine feriemål har indtil nu været til Stenbjerg i Thy, Genner Hoel i Sønderjylland, Bramslev Bakker ved Hobro i Himmerland, Tolne Bakker ved Sindal i Nordjylland, Skjern Å Camping i Skjern i Vestjylland, Dalgaard Camping ved Allingåbro på Norddjursland, Gudhjem Camping og Nordskoven Strand Camping på Bornholm og her senest Toftum Bjerge Camping ved Struer i Nordvestjylland. Mine ture er som oftest af 4-6 dages varighed.

 

Med venlig hilsen
Jørgen

Hvis du ikke har lagt mærke til det, så har jeg altså skiftet TV-antenne mellem de to billeder der hører til artiklen på Campingferie.dk

Jeg havde en del problemer med at finde de bedste modtageforhold når jeg nu befandt mig på en ny campingplads. Jeg brugte at gå ind på min tv-udbyders (Boxer - fordi jeg så kan se de samme programmer hjemme og i campingvognen) hjemmeside og derfra finde ud af, hvor den bedste sender befandt sig i forhold til campingpladsen. Jeg købte også et kompas for bedre at kunne finde den rigtige retning og det hjalp da også.

Men i foråret 2017 fik jeg monteret en elektronisk digital antenne og den er jeg glad for.

Nu er det meget nemmere at finde stationerne. Jeg skal blot hæve antennen og så er der næsten helt sikkert et godt signal på. Der er en lille risiko for, at den rigtige retning netop er der, hvor antenne ikke kan tage signal ind men så skal den bare drejes lidt. Antennen kan nemlig ikke tage signal ind på alle 360° rundt men næsten. Se evt. mere om antennen her (det er den første der bliver omtalt)

Fotos fra min tur til Nordjylland i 2016

Fotos fra min tur til Nordjylland i 2016

Mere om Campingferie.dk

Du kan få masser af anden campinginspiration på campingferie.dk

Læs om campingnyheder, rejser, udstyr og meget andet vedr. campinglivet på dette site.

Jeg henter mange oplysninger herfra, som jeg har gavn af - og jeg har fulgt campingferie.dk lige fra Peer Neslein startede den for mange år siden.

Jeg har også læst samtlige 56 blade, som er udgivet indtil nu, hvor bladet går over til at blive et online blad - se herunder

Jørgen

 

Campingbladet.dk udkom første gang den 9. oktober 2017, lige til at læse på smartphone, Ipad eller PC.

100 sider med masser af oplevelser, camping, udstyr, tilbehør, Outdoor, Campingvogne, Autocampere samt rejseinspiration - alt sammen leveret som artikler eller film. Campingbladet udkommer 4 gange om året ganske gratis.

Bladet indeholder også en række tilbud til campister og outdoor mennesker hvor du kan trykke dig direkte ind på de tilbud du ønsker at læse mere om eller måske købe.

Hent bladet her.: www.campingbladet.dk

Del siden